Thuis

SHANDONG JOYANG MACHINERY CO., LTD. Fabrieksreis

Certificaat
China SHANDONG JOYANG MACHINERY CO., LTD. certificaten
China SHANDONG JOYANG MACHINERY CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Geeft de microgolf drogende machine me een grote verrassing, hogere efficiency, meer schoon milieu. Ik ben zeker ik tot een andere reeks van microgolfmachine spoedig opdracht zal geven.

—— Conrad Okonkwo

De extruderlijn loopt zeer goed. Ik heb een kern het vullen machine met mijn werkgever voorgesteld om kern het vullen voedsel te maken. Ik denk wij de volgende samenwerking spoedig zullen hebben. Uw ingenieurs zijn zeer professioneel. Dank u allen.

—— Abou Kamal

De machines zijn goed. Dank u voor al uw steun. U toonde me vele succesvolle gevallen, leverde de redelijke oplossing, stuurde de meest professionele ingenieurs om ons te helpen. De hoop vestigt lang-termijnen zakenreis met u. Achting.

—— Pchy Nichkhun

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze hoofdproducten omvatten snacks makend machine, voedsel voor huisdierenproductielijn, de machine van het vissenvoer, soja eiwitproductielijn, de machine van de tunnelmicrogolf, de machine enz. van de kabinetsmicrogolf. Alle machines kunnen worden aangepast, zullen onze professionele ingenieurs de meest geschikte oplossing aan verschillende klanten leveren om hun diverse eisen te ontmoeten.

   

  De uitdrijvingsproductielijnen omvatten het mengen van deel die - deel uitdrijven - drogend deel - smaakstofdeel - koeldeel enz. 

  SHANDONG JOYANG MACHINERY CO., LTD. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij kunnen het materiaal volgens de eisen van de klant vormen.

   

  Ons materiaal is klantgericht.

   

  De handelsmerken, de naamborden, enz. op het materiaal kunnen volgens de behoeften van de klant worden ontworpen.

Contactgegevens
SHANDONG JOYANG MACHINERY CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 86-13573159585

Fax: 86-531-8118-8886

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)